Капанският ансамбъл – специален гост на Празника на Севлиево

Капанският ансамбъл бе специален гост на Празника на Севлиево – Деня на Света Петка. В петъчната вечер на пл. „Свобода“ в абсолютно пълен състав, на практика Капанци направиха премиера на юбилейния си концерт за 50-я си рожден ден вън от Разград.

Публиката в балканския град имаше възможност да види най-доброто от богатия репертоар на формацията, както и най-новите произведения в афиша. След няколкоминутните аплодисменти след края на спектакъла, ансамбълът получи много благодарности за блестящото представяне и разнообразната фолклорна програма, цветя и покани за ново участие при подходящи за подобни срещи случаи.

На концерта на Капанския ансамбъл бяха делегациите от побратимените на Севлиево градове в Полша и Русия, кметът д-р Иван Иванов и новите почетни граждани на Севлиево, които получиха отличията си минути преди това, по време на празничната сесия на местния Общински съвет.

Тридневните тържества в Севлиево включват множество кулинарни, музикални и светски изяви. Днес, 15 октомври, за 12-ти път градът става Столица на тиквата.

By | 2017-09-15T12:00:21+03:00 октомври 15th, 2016|Капански Ансамбъл|0 Коментара

About the Author:

Оставете коментар