Капанският ансамбъл на празника на Айтос – Димитровден

Капанският ансамбъл бе специален гост на празника на Айтос – Димитровден. На откритата сцена в центъра на града капанци представиха част от програмата си за 50-я рожден ден на състава – специално подготвена за подобни участия.
Уникално, различно от всичко, което сме виждали от състави като вашия, бе оценката на хилядите зрители на площада. Оценка, споделена пред всички от кмета на града Васил Едрев. Сред официалните гости на празника бяха зам.-областният управител на Бургас и почти всички кметове на общини в областта, които вече знаят какво могат да предложат на съгражданите си при празнични поводи в управляваните от тях общини с покана към Капанския ансамбъл.

Разградчани поднесоха своя поздрав към домакините веднага след издигането на националното и знамето на Айтос, водосвета и военната церемония с участието на Представителния духов оркестър на Военноморските сили на България.

IMG_7111

Утре вечер Капанският ансамбъл участва в концерта по повод 80-годишния юбилей на Александър Христов от 18 часа в залата на Общинския културен център, а в понеделник /31 октомври/ има самостоятелен концерт в Доходното здание в Русе.

Scroll to Top