Капанският ансамбъл – специален гост на Празника на курорта, минералната вода и Балкана във Вършец

Капанският ансамбъл е направил своята вечер за самостоятелен концерт в тазгодишната програма на Празника на курорта, минералната вода и Балкана във Вършец.

Намерете сценария за четене в курортното градче, което не е само с лековитите си минерални извори, но и с втория по големина парк в нас, след Борисовата градина в София, пред интернационална публика артистисти от ансамбъла представителска пътечка китара от музика, песни и танци от всички етнографски области на вашия с акцент, разбирайте се, добавете фолклора на капанците.

Публиката и домакините бурно аплодираха показаха непознати за тези образци от фолклорното богатство на капанци – малката, но е от най-старите етнографски групи в чужбина.

„Това е сред най-добрите и най-добрите концерти за отминаващия творчески сезон“, коментира представеният директор на ансамбъла Светослав Митев.

„Искам специално да благодаря на всички от творчески, технически и организационен състав за случайно се намира във Вършец. А най-доброто е, че то ще се появи отново във Вършец. Следващ разговор с кмета на града инж. Иван Лазаров е ясно, че ще бъдем гостували с тези подробности – ще представим най-новата версия със спектакъл „Дор три сита копринени“, който пресъздава сватбени ритуали на капанци и ще бъде научен концерт за хора от общината “, каза още Светослав Митев ,

Следващото пътуване на капански ансамбъл е още една страница за събота – за самостоятелен концерт в Долни Дъбник, по повод 50-годишни за града и 40 години откакто Долни Дъбник е общински център.

6 thoughts on “Капанският ансамбъл – специален гост на Празника на курорта, минералната вода и Балкана във Вършец”

  1. Некероване кохання 14 серія Некероване кохання 14 серія
    yunb ddnznz Смотреть онлайн сериал Некероване кохання / Любовь без тормозов 14 серия
    Некероване кохання / Любовь без тормозов: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 СЕРИЯ (украина)

  2. Pingback: Investment

  3. Pingback: Multiple streams of income

  4. Pingback: Ufabet

Comments are closed.

Scroll to Top