Капанският ансамбъл гостува в Старческия дом в Деня на възрастните хора

Артистите на Капанския ансамбъл днес отново бяха при своите приятели в Старческия дом в Разград. Свириха, пяха и танцуваха на празника им – Деня на възрастните хора.

Приветствие към тях отправи изпълняващата длъжността кмет на Разград Галина Георгиева, а от Общината и Общинския съвет председателят на местния парламент Надежда Радославова им подари за третия етаж на Дома модерен LED-телевизор.

Възрастните хора бурно аплодираха изпълнения на ансамбъла, а на изпроводяк се хванаха на кръшно право хоро.

Свой специален поздрав към бабите и дядовците поднесоха и слънчевите момичета от Средношколската танцова формация „Лудогорска младост“ към Капанския ансамбъл.
Реклама:

Гости на тържеството бяха областният управител Гюнай Хюсмен, представители на социални институции, кандидати за кметове и общински съветници.

„Възпитан съм от рода и родителите ми в почит към възрастните хора, тези, които са ни дарили живот и са ни направили хора. Затова и днес гостувахме на възрастните в Дома – за да разнообразим ежедневието им, да им засвидетелстваме нашето уважение и да им пожелаем с песен, музика и танц, здраве и дълголетие“, каза след концерта директорът на ансамбъла Светослав Митев.

Scroll to Top