Капанският ансамбъл – гост на среща на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с членове и симпатизанти от пет области в Североизтока

Капанският ансамбъл имаше поредната си възможност да покаже изкуството си пред много широка и пъстра аудитория. По покана на ПП ГЕРБ артистите изнесоха специално подготвена за случая програма в зала „Арена Шумен“ по време на срещата на лидера Бойко Борисов с членове и симпатизанти на партията от пет областни на Североизточна България.
Там бяха представени кандидатите за кметове на: Разград – д-р Валентин Василев, Шумен – Любомир Христов, Търговище – д-р Дарин Димитров, Силистра – д-р Юлиян Найденов и Добрич – Надежда Петкова и кандидатите на ГЕРБ за кметове на общини в тези области.
Поздравът на капанци към всички тях включваше пъстра китка музика, песни и танци с акцент върху капанския фолклор и част от най-новия спектакъл на ансамбъла „Дор три сита копринени“.
Включихме в програмата си част от „Дор три сита копринени“ съвсем не случайно. Това е картина от капанската сватба – когато на финала всички заедно пеят, свирят и танцуват заради създаването на още едно българско семейство – начало на нов живот, на продължения рода български“, коментира участието директорът Капанския ансамбъл Светослав Митев.
Следващият концерт на ансамбъла е на 23 октомври в Провадия.

Scroll to Top