Премиера на „Дор три сита копринени“ на Капанския ансамбъл за хората с увреждания

Спектакъл в препълнена зала на Общинския културен център е и поздрав за разградчани и гостите на града в вечерното време на чакащите и обичаните празници Никулден, Коледа и Нова година

Капанският ансамбъл спази традиция, за да поздрави хода със задоволство по повод техния международен ден. По-нов тематично-сюжетен спектакъл „Дор три сита копринени“ е за пръст път показан в Разград.
Постановка на директора на ансамбъла Светослав Митев направи сватбени ритуали на капанци като своеобразен мост между поколенията. В предварителната зала на Общинския културен център има много хора от почти всички села на община Разград и от ансамбла за автентичен фолклор в попското село Садина. Средно публикация е била и зам.-областният управител Евгени Драганов, който е изпратил кошница с цветя от нея на областния управител Гюнай Хюсмен.
Кошница цветя и поздравителен адрес за артисти от ансамбъла и за домакинство на концерта от градската организация на Съюза за инвалидиране на председателя Иванка Петкова, от народния представител Десислава Атанасова, четете в Побит камък и Танцов клуб „Нашенска шевица“. Цветен поднесоха повече Областен и Общински съвет на Съюза на пенсионерите и „Капанци“ в Садина.
„Изключително е е приятно, когато смееш на сцената с твоите приятели от Съюза на хотела със сигурност. Още по-приятно е, когато празника се присъедини и много други наши приятели. И в залата няма свободно място.Това е признание за най-големия професионализъм и версията, който не се опитва да търси, обработва и да гледа на сцената на образци от прекрасни ни фолклор “, не е скрийнценти и следва дирекцията на директора на ансамбъла Светослав Митев.
Слушайте се в „Дор три сита копринени“ вечерята са съпреживяни от деца от всички разградски училища и гимназии. Спектакълът е специално адаптиран за този като образователен концерт, като част от наемането на турнитата, като видяха, че читателите на ансамбъла са останали от броя на градовете и селата през годината.
Премиера на „Дор три сита коприна“ от сцената в Общинския културен център е специален поздрав на артисти от Капански ансамбъл за разграждане във вечерното време на Никулден, Коледа и Нова година.

1 thought on “Премиера на „Дор три сита копринени“ на Капанския ансамбъл за хората с увреждания”

  1. Некероване кохання 14 серія Некероване кохання 14 серія
    yunb ddnznz Смотреть онлайн сериал Некероване кохання / Любовь без тормозов 14 серия
    Некероване кохання / Любовь без тормозов: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 СЕРИЯ (украина)

Comments are closed.

Scroll to Top